Minden ami covid

Tisztelt Páciensek!

A jelenleg zajló negyedik hullám sajnos továbbra is nagy számban szedi áldozatait és egyben terheli az egészségügyi rendszert, ami más betegségek ellátását is akadályozza. Kérem vegyék figyelembe minden esetben a járványügyi szabályokat és még annál is legyenek szigorúbbak önmagukkal, figyelmesebbek másokkal!

Honlapunkon számos oltással kapcsolatos információt megtalálnak, többek között a negyedik oltással kapcsolatos tájékoztatónkat is (kattints erre a linkre).
A letölthető dokumentumok között az oltások leírása, beleegyező nyilatkozat és a harmadik oltások szakmai ajánlása is elérhető (kattints erre a linkre).

Harmadik és negyedik oltás felvétele elsősorban oltópontokon történik.
Az oltásra itt tudnak regisztrálni (kattints erre a linkre), a regisztráció menetéről egy rövid útmutatót segítségképpen feltöltöttünk a ’Letölthető dokumentumok’ menüpontba (kattints erre a linkre).

Az oltópontokra a TAJ számmal rendelkező páciensek itt tudnak időpontot foglalni (kattints erre a linkre), ezzel kapcsolatban tájékoztató itt olvasható (kattints erre a linkre).

 

Rendelőnkben a budakalászi oltási akciónapok keretében Dr.Rácz Katalin oltási napjai január közepén voltak, de azokon felül az alábbi napon is még oltja saját praxisának és Dr.Kaszás Anikó praxisának pácienseit:

2022.01.27. csütörtök 11:30 - 13:00 óra között

Elérhető oltóanyagok: Pfizer és Sinopharm

Előzetes bejelentkezés ezen a linken lehetséges: (kattints erre a linkre)